Novetats

COMUNICAT AJUNTAMENT MIRAVET

Com ja sabeu, estem vivint una època extremadament complicada. El COVID ha trasbalsat els nostres hàbits socials. I ara, hem de posar per davant de tot la seguretat de les persones, la salut de la nostra gent.

Els darrers dies especialment, els rebrots de la pandèmia estan sortint ben a prop de casa nostra i no ens la volem jugar. Cada dia surten nous casos amb un repunt important respecte les darreres setmanes ( i esperem que no vagi a més).

Es per això, que des de l’Ajuntament de Miravet hem hagut de prendre la difícil decisió de suspendre les festes d’agost en honor a Sant Domingo.

Esperem que vindran temps millors, i en tornarem a trobar a les places i carrers del poble celebrant les nostres festes. Ara per ara, millor no promoure concentracions de gent i sobretot, demanar-vos que no afluixeu, que no us relaxeu amb les mesures ( mascareta, distància, higiene de mans…) només així amb la responsabilitat de tots i cadascun de nosaltres, mantindrem el COVID a ratlla.

Sabem que ho entendreu i us ho agraïm. Anul·lar les festes no ha estat una decisió fàcil i creiem que ara per ara es la millor decisió per la salut i pel bé de la nostra comunitat.

Per qualsevol cosa, estem a la vostra disposició.

Ajuntament de Miravet