AGENDA

MIRAROCK 2 JULIOL 2022

MIRAROCK 2 JULIOL 2022

22:30H

El Mirarock 22 recupera el format habitual, després de dos anys afectat per la pandèmia, amb un aforament de 800 persones i el públic dret a la zona del recinte jussà de l’interior del castell. El concert començara a les 22.30 hores amb l’actuació de Maria Jacobs, que presentarà al Mirarock el seu tercer disc “Et porto escrit” (Música Global). La cantant de Valls es reiventa en aquest darrer disc amb una proposta molt ballable d’estil pop amb tocs de funk i rock. Serà una bona ocasió per gaudir de la posada en escena d’una artista emergent que, tot i la seva joventut, presenta una trajectòria musical important amb tres discs a la butxaca.

El plat fort de la nit començarà a les 12 hores de la nit quan saltaran a l’escenari del Mirarock Els Pets. El trio tarragoní interpretarà al castell de Miravet les cançons de “1963”, el tretzè disc de la seva carrera en el qual demostren el seu bon moment de forma presentant 12 cançons de melodies inspiradíssimes i lletres amb ànima. Els Pets interpretaran també algunes de les cançons que han marcat la seva carrera i que ja formen part de la història musical del país.

El festival Mirarock l’organitzen l’Agència Catalana del Patrimoni Cultural del Departament de Cultura i l’Ajuntament de Miravet amb la voluntat de contribuir a enfortir l’oferta cultural d’estiu a la zona i apropar el patrimoni cultural i monumental al públic més jove.

Venda d’entrades

Les entrades pel concert es poden adquirir de forma anticipada, al preu de 12 euros, a través de la plataforma en línia Entradiumi a l’Ajuntament de Miravet. Els menors de 16 anys hauran d’anar obligatòriament d’un adult. L’organització habilita un servei d’autobús gratuït per accedir al castell dues hores abans de començar el concert i dues hores després de la seva finalització.