Novetats

Gaudeix de Miravet!

Vindràs a Miravet durant aquests dies?

Amb l’objectiu que gaudeixis de l’estada a la nostra població, et volem donar algunes idees per fer del teu viatge una gran experiència per al record: 

La Raval dels canterers, el barri dels terrissers

 

Miravet compta amb una llarga tradició ceramista i la Raval dels Canterers és el barri que recull aquesta història. Si veniu a Miravet, no dubteu en visitar els tallers que encara estan en actiu:  

El Cap de la Vila, nucli antic de la població 

 

El Cap de la Vila és el nucli històric de la vila. Són un entramat de cases que s’enfilen per la muntanya i que vigilen el riu. Si passeges pel seus carrers, hi podràs trobar autentiques joies del patrimoni:  

  • El Portal del Motxo és l’entrada d’accés al Cap de la Vila.  
  • L’Eslgésia Vella s’ha convertit en un centre cultural. 
  • El mirador de la Sanaqueta té unes grans vistes panoràmiques.  

El Castell de Miravet

 

El Castell de Miravet és una fortalesa templera que, des de damunt d’un penya-segat, vigila el riu i tot el territori adjacent. La seva posició el va convertir en assentament estratègic. Rodejat per una muralla imponent, ressorgeix de les roques. 

Viu l’experiència de l’Ebre 

 

Miravet és un poble de riu que compta amb l’últim transbordador fluvial que, aprofita la força de l’aigua, per creuar el riu Ebre entre la població i la C-12 (Eix de l’Ebre).  

Una altra manera de conèixer l’Ebre és fer piragüa o navegar en llagut.  

Vine i comprova-ho! 

Passeja i descobreix indrets amagats  

 

La millor manera de descobrir un territori és passejar-hi i descobrir indrets amagats. De ben segur que s’hi vens a Miravet (i t’atures un moment), hi descobriràs detalls que altres no han descobert.  

 

T’hi esperem!