Novetats

No us perdeu la Cursa de la Cameta Coixa!!

El diumenge 21 de febrer, els camins i senders del poble s’omplen de runners. La muntanya es un batibull d’homes i dones que corren i marxen per les nostres muntanyes seguint a ‘la cameta coixa‘.

Us recomanem que no us perdeu la sortida. El tret de sortida el farà un canyó de la Guerra del Francès, des d’un dels escenaris de la guerra, des del Castell de Miravet, el lloc més espectacular per la sortida de la cursa i la marxa!!

La cursa i la marxa han aconseguit un grau de qualitat, així a més de formar part del circuit de curses de muntanya de les Terres de l’Ebre també serà aquest any la primera cursa puntuable per al Circuit de Curses de Muntanya de la Copa Catalunya de la FEEC.

Enguany a més, participaran de la cursa campions i subcampions d’Europa i del món i a més, comptarem amb la Selecció Catalana de Curses de Muntanya de la FEEC.

Us recomanem també que aneu a la plaça de l’Arenal durant tot el matí on podreu viure la festa, veure l’arribada dels corredors i corredores i gaudir d’un dia espectacular on la muntanya, les persones, l’esport, el patrimoni i el poble s’uneixin!