GR99

El GR-99 és un antic camí que recorre el riu Ebre des del seu naixement a Fontibre (Cantabria) fins a la seva desembocadura al Parc Natural del Delta de l’Ebre.


Aquest camí s’ha estructurat en 42 etapes cadascuna de les quals té una longitud de 23 kilòmetres. Aquestes etapes finalitzen en poblacions que disposen de serveis mínims.

(De Miravet a Benifallet la ruta creua el nucli històric (Cap de la Vila) i prossegueix per camins propers al riu durant 12km fins enllaçar amb la Via Verda. – A uns 6km de Miravet el camí s’estreteix entre la muntanya i el riu i hi ha un despreniment on s’ha de passar per sobre de les roques, sobretot dificulta el pas amb bicicleta. Quan arribeu a l’estret seguiu el caminet que va per la dreta, que permet passar el despreniment des d’un punt més segur).

Gaudiu de l’Ebre i el seu paisatge! Organitzeu la ruta, a l’estiu recordar que hi ha pocs espais amb ombra, s’ha d’anar ben preparat!

Web GR99

Tram Miravet: Etapa 39 Móra-Benissanet-Miravet-Benifallet

Resultat d'imatges de gr 99 Miravet

Resultat d'imatges de gr 99 Miravet

 

ALTRES RUTES:

Senders Miravet

Rutes de Muntanya a Miravet

 

Via Verda

L’antiga via de la Vall de Zafán que unia l’Aragó amb l’Ebre fou abandonada i ara reconvertida en un camí natural per practicar senderisme i ciclisme.
Més informació: Web de la Via Verda

L’estació més pròxima a Miravet és la de Pinell de Brai a uns 18Km.

Resultat d'imatges de vall de zafan

http://www.casaruralvalero.com/wp-content/uploads/2011/05/val-de-zafan-mapa.jpg

Rutes aventura

Gaudeix de rutes d’aventura per Miravet i voltants amb:

Rutes natura

Disfruta dels espais naturals més pròxims a Miravet i que tenen una gran oferta: