Novetats

Maig ple d’activitats per a gaudir de la nostra població!

El maig és sinònim d’agenda plena d’esdeveniments per a gaudir de la nostra població i dels seus entorns!

Apunteu al calendari:

 

EBRELUMEN, FESTIVAL DE VIDEOMAPPING DE CATALUNYA

Si sou amants del nostre entorn paisatgístic, el 17 de maig podreu gaudir d’un espectacle visual magnífic de la mà del Festival de videomapping a la natura EBRELUMEN!

Més informació a: https://ebrelumen.riberaebre.org

 

      

 

MNACTEC BUS, PROJECTE MUSEÍSTIC ITINERANT

Si us interessa el coneixement tecnològic i científic, el projecte museístic itinerant del Museu Nacional de la Ciència i la Tècnica de Catalunya (el MNATEC BUS), farà parada el 22 de maig a la Plaça de l’Arenal perquè pugueu submergir-vos en el passat, present i futur de la nostra societat d’una forma innovadora.

Més informació a: https://mnactec.cat/es/exposicion-detalle/mnactec-bus


 

FESTIVAL SINGULARTS AL CELLER PEDROLA

Si us agrada la fusió de l’art, la natura i la cultura del vi, el dia 24 de maig, al Celler Pedrola, hi tindrà lloc una de les activitats que forma part del Festival Singularts. Aquest acte combinarà el tast de vins i un sopar fred amb un espectacle cultural sobre històries i música antiga.

Més informació i venda d’entrades a: https://www.festivalsingularts.com/event-details/maria-montes-ensemble-virtus-miravet

 

 

PRIMERA EDICIÓ DE LA FIRA MIRAVET

Per últim, el dia 25 de maig no us podeu perdre la primera edició de la Fira Miravet. Aquest nou concepte de festa pretén posar en valor el producte artesanal i agroalimentari de la població i del territori.

Més informació a: https://www.turismemiravet.cat/arriba-la-primera-edicio-de-la-fira-miravet/

 

Esteu preparats?