Novetats

Miravet ofereix tres experiències en el marc de l’edició 2024 de la “Ribera en flor”

La Ribera d’Ebre dona el tret de sortida a l’edició 2024 de la “Ribera en flor” per donar a conèixer el patrimoni paisatgístic, gastronòmic, històric i cultural de la comarca.

Aquest dimecres al matí, des d’un camp d’ametllers florits de Vinebre, el Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre ha presentat la nova edició de la campanya turística “Ribera en flor” amb un programa ple d’activitats perquè els visitants i la població de la comarca puguin descobrir el paisatge de la floració dels arbres fruiters a la vegada que gaudeixen de la gastronomia i el patrimoni cultural i històric del territori.

En total, l’edició d’aquest 2024 ofereix 18 experiències turístiques guiades aptes per a tots els públics, repartides per 13 pobles: Vinebre, Ascó, Benissanet, Flix, Garcia, Ginestar, la Palma d’Ebre, Tivissa, la Serra d’Almos, Miravet, Móra la Nova, Riba-roja d’Ebre i Móra d’Ebre. Les dates poden canviar segons la meteorologia i l’evolució de la floració.

El president del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre, Francesc Barbero, l’alcaldessa de Vinebre, Tere Viña, la consellera de Turisme, Vanessa Serrano, i la tècnica comarcal de Turisme, Mònica Sabaté, juntament amb representants d’ajuntaments i empreses i entitats que organitzen activitats, conviden a visitar la comarca de la Ribera d’Ebre durant aquestes dates per gaudir de l’espectacle cromàtic dels camps.

La informació detallada amb aquestes activitats guiades es pot consultar a la pàgina web de Turisme de la Ribera d’Ebre (https://www.turismeriberaebre.org/proposta/floracio-ribera-ebre/) que s’anirà actualitzant. A més, la campanya anima a compartir les experiències de les persones participants amb l’etiqueta #LaRiberaEnFlor.

En concret, Miravet organitza tres experiències:

En concret, Miravet organitza tres experiències:

Floració, colors de Ribera i perfum de l’Ebre. La cirera a Miravet. 

Floració, colors de Ribera i perfum de l’Ebre. La cirera a Miravet

Floració, colors de Ribera i perfum de l’Ebre. Préssec.

Floració, colors de Ribera i perfum de l’Ebre. Préssec.

Flors i vins a Miravet.

Flors i vins a Miravet.